Ser w plasterkach

Autor:

„Odkrywanie głębi smaków zawartych w dobrze zrobionym serze jest jak odkrycie kolorowej telewizji po latach oglądania czarno-białego obrazu.” W

Czytaj dalej

Jacques Pepin: Nowe dania na szybko

Autor:

Szybko nie znaczy byle jak! W serii „Jacques Pépin: nowe dania na szybko” widzowie przekonają się, że można przygotować wyśmienite potrawy w

Czytaj dalej

Sezon na szparagi

Autor:Natalia Tyszka

Mamy wiosnę, a co za tym idzie, posiadamy więcej możliwości na kulinarne fanaberie. Możemy pozwolić sobie na zdrowsze odżywianie, bo większość warzyw

Czytaj dalej

Kuszący smak Orientu

Autor:

Z początkiem maja w restauracji The Oriental w warszawskim hotelu Sheraton dostępne będzie nowe, letnie menu, oferujące szeroki wybór oryginalnych dań, kt

Czytaj dalej

Czas na zielone zdrowie! Czas na Herbatę!

Autor:Kamila Nowakowska

Regularne picie zielonej herbaty zapewnia długi żywot i pogodną starość – wykazują badania prowadzone przez 11 lat na grupie Azjatów. Zielona herba

Czytaj dalej

Słoneczna Italia w Sheratonie

Autor:

Już od połowy kwietnia w restauracji The Olive w warszawskim hotelu Sheraton goście będą mieli szansę posmakować włoskich specjałów zawartych w nowym

Czytaj dalej

Rubinowy kolor na wi'elkanocnym stole

Autor:

Wytwornie i oryginalnie, zdrowo, ale bez wyrzeczeń – eksperymentuj kulinarnie z żurawiną amerykańską na stole wielkanocnym! Sukces gwarantowany.

Czytaj dalej

Zmalujmy coś razem na święta

Autor:

Święta Wielkanocne niosą ze sobą wyjątkową, wiosenna atmosferę. Tę atmosferę oddają przygotowane, po raz pierwszy w tym roku, przez Wedla „Czeko

Czytaj dalej

Balijska dusza

Autor:

Nazywają ją „wyspą bóstw oraz demonów” i podobno nikt, kto choć raz zaznał jej uroku, nie potrafi o niej zapomnieć – Bali, perła poś

Czytaj dalej

MARTINI – tradycja, pasja i radość życia zaklęte w smaku

Autor:

Blisko sto pięćdziesiąt lat włoskiej tradycji. Pasja twórców i smak powstały dzięki połączeniu ponad czterdziestu składników. To może być tylko MA

Czytaj dalej

Wiosenny zastrzyk energii

Autor:

Razem z nadejściem wiosny pomimo coraz lepszej aury czujemy zmęczenie. Powodem tego jest długotrwałe niedotlenienie organizmu, brak ruchu na świeżym powie

Czytaj dalej

Frutti di mare - wciąż nieoswojone?

Autor:Małgorzata Jakubczyk

Specjaliści od żywienia, lekarze i dietetycy od lat namawiają nas do częstszego spożywania ryb i owoców morza. Zgodnie uważają, że regularne spożywani

Czytaj dalej

Mole spożywcze

Autor:

Mole spożywcze to jedne z najbardziej uciążliwych szkodników zamieszkujących nasze kuchnie. Larwy owadów żerują na suchych produktach takich jak: kasze,

Czytaj dalej

Szukaj

Paleniska ogrodowe – serce przydomowej przestrzeni

Autor:
Paleniska ogrodowe – serce przydomowej przestrzeni

W obliczu coraz szybszego tempa życia poszukujemy sposobów na relaks i odpoczynek na łonie natury, nie wyjeżdżając daleko od domu. W tym kontekście

Czytaj dalej
Udostępnij:

Wanna wolnostojąca przyścienna – nowoczesność i elegancja w łazience

Autor:
Wanna wolnostojąca przyścienna – nowoczesność i elegancja w łazience

Współczesne tendencje w projektowaniu wnętrz łazienkowych coraz częściej skłaniają się ku połączeniu funkcjonalności z wyrafinowanym stylem. W

Czytaj dalej
Udostępnij:

Zakolanówki - ponadczasowy element garderoby

Autor:
Zakolanówki - ponadczasowy element garderoby

Zakolanówki, często postrzegane jedynie jako element stroju szkolnego lub rekwizyt z kreskówek, na przestrzeni lat ewoluowały, stając się waż

Czytaj dalej
Udostępnij:

Co powinnaś wiedzieć o ochronie przeciwsłonecznej? 3 fakty na temat SPF

Autor:
Co powinnaś wiedzieć o ochronie przeciwsłonecznej? 3 fakty na temat SPF

Czego potrzebuje skóra wiosną i latem? Zdecydowanie nawilżenia i regeneracji, ale także bardzo skutecznej ochrony przeciwsłonecznej. Kosmetolodzy wsk

Czytaj dalej
Udostępnij:

Jakie gadżety reklamowe na targi?

Autor:
Jakie gadżety reklamowe na targi?

Targi handlowe stanowią istotną platformę dla firm, aby promować swoje produkty i usługi, nawiązywać kontakty biznesowe oraz budować swoją markę. Jedn

Czytaj dalej
Udostępnij: