W piątek 5 grudnia 2008 roku w warszawskiej restauracji KOM odbyły się warsztaty kulinarne na bazie produktów marki Lisner. Celem eventu było przekonanie gości, że przygotowanie oryginalnego menu może być wyśmienitą zabawą oraz inspiracją do nadawania tradycyjnym potrawom nowego smaku i wymiaru.
Motywem przewodnim warsztatów byÅ‚ karnawaÅ‚ – czas balów, wystawnych przyjęć, prywatek  i towarzyskich spotkaÅ„, na których dużą rolÄ™ odgrywajÄ… smaczne dania oraz  finezyjne i wykwintne przystawki. Zaproszeni goÅ›cie doskonalili swoje umiejÄ™tnoÅ›ci w zakresie przyrzÄ…dzania oryginalnych, lecz co ważne, Å‚atwych i szybkich w przygotowaniu przekÄ…sek, pod okiem JarosÅ‚awa Walczyka - czÅ‚onka elitarnej Fundacji Klubu Szefów Kuchni.


















Najczęściej zadawane pytania



Podobne artykuły:


Wersja do druku