-500 g wieprzowego udźca
-200 g pieczarek
-200 g czerwonej papryki
-200 g zielonej papryki
-200 g czerwonej cebuli
-1 łyżka Vegety
-1 słoik Relisha Podravki

Sposób przyrządzenia:
Pieczarki oczyścić, a wieprzowinę, czerwoną i zieloną paprykę oraz cebulę pokroić w kostkę. Przygotowane mięso i warzywa natrzeć Vegetą i na przemian ponadziewać je na patyczki do szaszłyków. Piec na oliwie z oliwek, od czasu do czasu smarując gałązką rozmarynu umoczoną w oliwie. Podawać z Relishem.

Czas przygotowania: 45 minut. Danie łatwe do przyrządzenia. Wartość energetyczna porcji: 1376 kJ /386 kcal.

Najczęściej zadawane pytania



Podobne artykuły:


Wersja do druku