Owocowe szaszłyki z łososiem
Niezbędne składniki:
400 g filetu z łososia
1 pomarańcza
1 mango
1/2 ananasa
oliwa
1 łyżka miodu
Przyprawa Kamis Fit up! do potraw z ryb i owoców morza
100 ml octu balsamicznego
Sposób przygotowania:
Łososia i owoce pokrój na kawałki, nadziewaj na szpadki do szaszłyków, oprósz Kamis Fit up! do potraw z ryb i owoców morza. Posmaruj oliwą, odstaw na kilka godzin. Upieczone na ruszcie szaszłyki podawaj z sosem ze zredukowanego octu balsamicznego z dodatkiem miodu. Zredukowany ocet balsamiczny uzyskuje się, gotując ocet przez kilka minut.
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Ile kalorii ma ananas w syropieWersja do druku
Szukaj
Co powinnaś wiedzieć o ochronie przeciwsłonecznej? 3 fakty na temat SPF
Czego potrzebuje skóra wiosną i latem? Zdecydowanie nawilżenia i regeneracji, ale także bardzo skutecznej ochrony przeciwsłonecznej. Kosmetolodzy wsk
Jakie gadżety reklamowe na targi?
Targi handlowe stanowią istotną platformę dla firm, aby promować swoje produkty i usługi, nawiązywać kontakty biznesowe oraz budować swoją markę. Jedn
Glinka kosmetyczna - dlaczego warto wykorzystywać ten składnik?
Glinki kosmetyczne, stosowane już w starożytności, zapewniały piękną skórę i gładkie ciało zarówno kobietom, jak i mężczyznom. W składzie znajduj
Produkty Danio – rozkoszna kremowość w kubeczku, saszetce lub butelce
Coraz więcej osób zwraca uwagę nie tylko na smak, ale również na jakość i wartość odżywczą produktów spożywczych. Producenci żyw
Medycyna estetyczna - poznaj kilka przykładowych zabiegów
Dla niektórych osób wygląd zewnętrzny odgrywa znaczącą rolę w życiu społecznym oraz zawodowym. Dążenie do ideału piękna skłania wiele