Kotleciki z indyka z owocami, rucolą i grillowanym oscypkiem
Niezbędne składniki:
filet z indyka, 500g
ananas, 10 plastrów
pomarańcze, 2 szt.
rucola, 1 op
Oliwa, 2-3 łyżki
Przyprawa do grilla Skrzydełka Ogniste
Przygotowanie:
Indyka pokroić na kotleciki, posypać przyprawą do potraw z grilla Skrzydełka ogniste, skropić oliwą, odstawić na kilka godzin. Indyka piec na grillu, podawać z rucolą, ananasem pomarańczami.
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Ile kalorii ma dorsz filet w panierceWersja do druku
Szukaj
Paleniska ogrodowe – serce przydomowej przestrzeni
W obliczu coraz szybszego tempa życia poszukujemy sposobów na relaks i odpoczynek na łonie natury, nie wyjeżdżając daleko od domu. W tym kontekście
Wanna wolnostojąca przyścienna – nowoczesność i elegancja w łazience
Współczesne tendencje w projektowaniu wnętrz łazienkowych coraz częściej skłaniają się ku połączeniu funkcjonalności z wyrafinowanym stylem. W
Zakolanówki - ponadczasowy element garderoby
Zakolanówki, często postrzegane jedynie jako element stroju szkolnego lub rekwizyt z kreskówek, na przestrzeni lat ewoluowały, stając się waż
Co powinnaś wiedzieć o ochronie przeciwsłonecznej? 3 fakty na temat SPF
Czego potrzebuje skóra wiosną i latem? Zdecydowanie nawilżenia i regeneracji, ale także bardzo skutecznej ochrony przeciwsłonecznej. Kosmetolodzy wsk
Jakie gadżety reklamowe na targi?
Targi handlowe stanowią istotną platformę dla firm, aby promować swoje produkty i usługi, nawiązywać kontakty biznesowe oraz budować swoją markę. Jedn