Wrap Rio Mare z pastą z tuńczyka, awokado i pomarańczą
Wrap Rio Mare z pastą z tuńczyka, awokado i pomarańczą
Składniki dla 4 osób:
- 1 duża tortilla, - 1 tubka pasty tuńczykowej Rio Mare Paté 100 g, - ½ dojrzałego awokado, - garść kiełków fasoli, - ½ pomarańczy.
Przygotowanie:
Cieniutko pokrój awokado i pomarańczę. Przykryj tortillę kawałkami owoców i kiełkami. Wyciśnij na nie dużo pasty tuńczykowej Rio Mare Pate’ i mocno zwiń tortillę w rulonik. Pokrój rulonik na części i zaserwuj jako przystawkę lub zimną przekąskę.
Wskazówka: Zamiast pasty Rio Mare Paté można użyć samodzielnie przygotowanego nadzienia z Tuńczyka Rio Mare Natura i odrobiny majonezu.
Smacznego!
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Wersja do druku
Szukaj
Paleniska ogrodowe – serce przydomowej przestrzeni
W obliczu coraz szybszego tempa życia poszukujemy sposobów na relaks i odpoczynek na łonie natury, nie wyjeżdżając daleko od domu. W tym kontekście
Wanna wolnostojąca przyścienna – nowoczesność i elegancja w łazience
Współczesne tendencje w projektowaniu wnętrz łazienkowych coraz częściej skłaniają się ku połączeniu funkcjonalności z wyrafinowanym stylem. W
Zakolanówki - ponadczasowy element garderoby
Zakolanówki, często postrzegane jedynie jako element stroju szkolnego lub rekwizyt z kreskówek, na przestrzeni lat ewoluowały, stając się waż
Co powinnaś wiedzieć o ochronie przeciwsłonecznej? 3 fakty na temat SPF
Czego potrzebuje skóra wiosną i latem? Zdecydowanie nawilżenia i regeneracji, ale także bardzo skutecznej ochrony przeciwsłonecznej. Kosmetolodzy wsk
Jakie gadżety reklamowe na targi?
Targi handlowe stanowią istotną platformę dla firm, aby promować swoje produkty i usługi, nawiązywać kontakty biznesowe oraz budować swoją markę. Jedn