Zupa kremowa z borowików
Składniki:
2 kostki Bulionu grzybowego WINIARY
500 g świeżych borowików
1 marchew (50 g)
1 mały por (50 g)
2 łyżki posiekanej natki pietruszki
2 łyżki śmietany 30%
pieprz
Przygotowanie:
Grzyby, marchew i por oczyścić, pokroić w paski. Bulion przygotować wg przepisu na opakowaniu. Do Bulionu dodać grzyby i warzywa. Gotować 20 minut. Zmiksować. Dodać śmietanę. Doprawić pieprzem. Przed podaniem posypać natka pietruszki.
Wartość energetyczna:
• CaÅ‚ość 243 kcal
• 1 porcja ok. 61 kcal
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Ile kalorii ma brokuł z bułką tartąIle kalorii ma brokuł z bułką tartą
Talerz zupy grzybowej kcal
Wersja do druku
Szukaj
Ekskluzywna odzież dla kobiet i mężczyzn LA FENICE - Uosobienie ponadczasowej elegancji i luksusu
W świecie mody nie brakuje elementów garderoby, które kuszą swoim wyglądem i obietnicą luksusu. Jednak prawdziwą ekskluzywność odnajdujemy w tych kreac
Ipanema Sempre Nova - hit tego lata
 Ipanema Sempre Nova to prawdziwy hit tego sezonu. Ta ekskluzywna kolekcja klapków i sandałów, której ambasadorkÄ… zostaÅ‚a kolumbijska artystka Shakira, Å
Poznaj przykładowe zabiegi stomatologiczne
Zdrowie jamy ustnej jest elementem ogólnego stanu zdrowia każdego czÅ‚owieka. Wiele osób nie zdaje sobie sprawy z tego, jak ważna jest regularna
Czy mały dom to dobry pomysł na inwestycję? Projekty małych domów i ich zalety.
Decyzja o budowie domu i wybór konkretnego rozwiązania to sztuka selekcji, często wymagająca kompromisu, szczególnie jeśli chodzi o projekt domu. Odpowied
Porównanie popularnych metod na ból głowy: które są najskuteczniejsze?
Ból gÅ‚owy to powszechna dolegliwość, która może przytrafić siÄ™ każdemu. Niezależnie od przyczyny, ból gÅ‚owy może znaczÄ…co obniż