Szaszłyki z krewetek z szynką parmeńską i melonem
Niezbędne składniki:
krewetki duże, 16 szt.
melon, 1/2 szt.
szynka parmeńska, 16 plasterków
oliwa, 2-3 łyżki
sok z cytryny, 2-3 łyżki
Przyprawy KAMIS:
Przyprawa do potraw z grilla Szaszłyk z grilla
Estragon
Krewetki oprószyć estragonem, skropić sokiem z cytryny. Kawałki melona owinąć plastrami szynki parmeńskiej. Na szpadki nadziewać na przemian krewetki i melon w szynce parmeńskiej. Tak przygotowane szaszłyki posypać przyprawą do potrawa z grilla szaszłyk z grilla, skropić oliwą, odstawić w chłodne miejsce na kilka godzin. Następnie grillować około 15 minut.
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Wersja do druku
Szukaj
Niszowe perfumy damskie- dlaczego warto w nie zainwestować?
Rynek perfumeryjny obfituje w różnorodne zapachy, a półki sklepowe są pełne masowych produktów. Jednak prawdziwe skarby znajdują się w świecie niszowy
Ekskluzywna odzież dla kobiet i mężczyzn LA FENICE - Uosobienie ponadczasowej elegancji i luksusu
W świecie mody nie brakuje elementów garderoby, które kuszą swoim wyglądem i obietnicą luksusu. Jednak prawdziwą ekskluzywność odnajdujemy w tych kreac
Ipanema Sempre Nova - hit tego lata
 Ipanema Sempre Nova to prawdziwy hit tego sezonu. Ta ekskluzywna kolekcja klapków i sandałów, której ambasadorkÄ… zostaÅ‚a kolumbijska artystka Shakira, Å