Pieczona perliczka
Spis treści
Autor
Ilość dla 4 osób. Czas przygotowania wynosi 60 min.
Wersja do druku
Niezbędne składniki:
Perliczka, 1 szt.
Masło, 70g
Przyprawy KAMIS:
Marynata szlachecka, 1 op.
Majeranek, 2-3 łyżeczki
Perliczkę sprawić, nasmarować marynatą, oprószyć majerankiem, odstawić w chłodne miejsce na 8 godzin. Przed pieczeniem włożyć do środka masło, piec 1 godz. w temp. 170 stopni.
Perliczka, 1 szt.
Masło, 70g
Przyprawy KAMIS:
Marynata szlachecka, 1 op.
Majeranek, 2-3 łyżeczki
Perliczkę sprawić, nasmarować marynatą, oprószyć majerankiem, odstawić w chłodne miejsce na 8 godzin. Przed pieczeniem włożyć do środka masło, piec 1 godz. w temp. 170 stopni.
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Wersja do druku
Szukaj
5 nieznanych szlaków pieszych na Maderze
Madera to prawdziwy raj dla miłośników pieszych wędrówek. Jednym z najbardziej charakterystycznych elementów krajobrazu wyspy są lewady
Nowy sezon? Nowe buty!
Jak połączyć styl i funkcjonalność w taki sposób, aby powstały buty, które zachwycą designem i wygodą? Na to pytanie odpowiedź zna Lee Cooper. W najn
Naturalne sposoby na zdrowe jelita – przewodnik po probiotykach
Naturalne probiotyki stanowią ogromne wsparcie dla funkcjonowania całego organizmu. Nie od dziś wiadomo, że zdrowe jelita oznaczają dobre samopoczucie i zd
Jak wybierać odpowiednie kosmetyki do pielęgnacji stref intymnych?
Zdrowie intymne zaczyna się od odpowiedniej pielęgnacji i świadomego wyboru kosmetyków. Choć często skupiamy się na codziennym oczyszczaniu, pielę
Przeprowadzki międzymiastowe z Wrocławia. Jaką firmę wynająć?
Przeprowadzka międzymiastowa to spore wyzwanie, zwłaszcza jeśli masz sporo rzeczy, które chcesz przewieźć. Pakowanie, transport mebli, załatwianie