Sałatka Pindżur
Spis treści
Autor Materiały prasowe
400 g makaronu
200 g ugotowanej cielęciny
200 g ugotowanego groszku
100 g sera Edamskiego
1 słoik Pindżuru Podravki
Sposób przyrządzenia:
Makaron ugotować w osolonej wodzie. Przepłukać i dobrze odcedzić. Cielęcinę i ser pokroić, razem z groszkiem dodać do ugotowanego makaronu. Dodać Pindżur, delikatnie wymieszać i dobrze schłodzić w lodówce.
Czas przygotowania: 45 minut. Danie proste do przyrządzenia.
Wartość energetyczna porcji: 1360 kJ /325 kcal.
Wersja do druku
200 g ugotowanej cielęciny
200 g ugotowanego groszku
100 g sera Edamskiego
1 słoik Pindżuru Podravki
Sposób przyrządzenia:
Makaron ugotować w osolonej wodzie. Przepłukać i dobrze odcedzić. Cielęcinę i ser pokroić, razem z groszkiem dodać do ugotowanego makaronu. Dodać Pindżur, delikatnie wymieszać i dobrze schłodzić w lodówce.
Czas przygotowania: 45 minut. Danie proste do przyrządzenia.
Wartość energetyczna porcji: 1360 kJ /325 kcal.
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Wersja do druku
Szukaj
Wyjątkowa sukienka na wesele
Wesele to wyjątkowy dzień, pełen radości i magicznych chwil. Mimo że oczy wszystkich zwrócone są na Parę Młodą, to gości również powinn
Pielęgnacja i efekt delikatnego makijażu. Kremy BB w wiosennych stylizacjach
Wiosna to źródło nieskończonych inspiracji stylizacyjnych i makijażowych. Eksperci wskazują, że nadchodzący sezon stoi pod znakiem delikatneg
Jak dobrze dobrać rozmiar stanika i majtek. Praktyczny przewodnik
Dobrze dobrana bielizna to klucz do komfortu i pewności siebie. Niestety, wiele osób boryka się z problemem źle dobranego rozmiaru stanika i majtek, c
Pierwsze urodziny syna - jak wybrać gadżety na imprezę w gronie rodziny i przyjaciół?
Pierwsze urodziny Twojego syna zbliżają się wielkimi krokami? Wybór odpowiednich gadżetów na imprezę nie musi być dla Ciebie oczywisty. Dowiedz się, ja
Ile będzie kosztowało korzystanie z klimatyzatora w okresie letnim
Jak szybko policzyć koszt użytkowania klimatyzacji