Czekolada do gotowania
Spis treści
Autor
Terravita wprowadza do oferty nowy produkt w kategorii kulinaria - Czekolada do gotowania.
Specjalnie przygotowana receptura czekolady o wysokiej zawartości kakao (50%) jest przeznaczona do wykorzystania w różnego rodzaju przepisach kulinarnych.

Czekolada w kuchni to przede wszystkim desery. Doskonale nadaje się jako dodatek do świeżych owoców, kremów, polew, do wypieków tortów, ciasta czekoladowego, muffinek. Wiele książek kucharskich podaje również przepisy, w których można ją wykorzystać do mięs i owoców morza.
Ile kalorii ma ciasto tortowe
Wersja do druku

Czekolada w kuchni to przede wszystkim desery. Doskonale nadaje się jako dodatek do świeżych owoców, kremów, polew, do wypieków tortów, ciasta czekoladowego, muffinek. Wiele książek kucharskich podaje również przepisy, w których można ją wykorzystać do mięs i owoców morza.
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Ile kalorii ma czekolada mlecznkaIle kalorii ma ciasto tortowe
Wersja do druku
Szukaj
Wakacje na cztery łapy – jak przygotować się na podróż ze swoim zwierzakiem?
Podróżowanie ze zwierzętami to coraz częstszy wybór opiekunów, którzy traktują swoje pupile nie tylko jak towarzyszy, ale wręcz
Buty Grisport City – idealne na city break!
Weekendowe wyjazdy i aktywności to doskonała okazja, by oderwać się od codziennych obowiązków – nawet, gdy nie możemy zaplanować dłuższego
Shallowing ten trend podbija łóżka Polaków
Współczesna seksualność nieustannie ewoluuje, wprowadzając świeże perspektywy na intymność i przyjemność. Jedna z najnowszych praktyk, określana mia
Jak usunąć tatuaż laserem? Najlepszy laser do Twojego salonu kosmetycznego!
Coraz więcej osób poszukuje miejsc, w których szybko usunie niechcianą pamiątkę z młodości – tatuaż. Dla salonów kosmetycznych
Preparat na wszy – nie tylko do leczenia, ale też zapobiegania wszawicy
Wszawica to powszechnie występująca choroba pasożytnicza, której nie trzeba się wstydzić. Szacuje się, że choć raz zetknie się z nią każde dzi