Sałatka Meksykańska z awokado i roszponką

Sałatka Meksykańska z awokado i roszponką:
Czas przygotowania: 15 minut
Składniki dla czterech osób:
1 awokado, 1 limonka, 2 opakowania Sałatki Meksykańskiej Rio Mare, 200 g pomidorów koktajlowych, 50 g roszponki
Przygotowanie:
1. Umyć i pokroić w kostkę pomidory
2.Skórkę limonki zetrzeć na tarce a z limonki wycisnąć sok
2. Obrać awokado, wyjąć pestkę, miąższ pokroić w plastry i skropić sokiem z limonki
3. 2 opakowania Insalatissime Meksykańska wymieszać z pomidorami i awokado
4. Całość ozdobić roszponką i posypać startą na tarce skórką limonki
Buon Appetito!
fot. Rio Mare

Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Wersja do druku
Szukaj
Grecja -idealny kierunek na wakacje marzeń
Słoneczne plaże, bogata historia, malownicze wyspy oraz znakomita kuchnia ? to tylko niektóre powody, dla których Grecja co roku przyciąga miliony turystó
Korzyści korzystania z kołdry puchowej 200x220 cm
Kołdry puchowe wciąż są bardzo często kupowane przez użytkowników w różnym wieku. Mają mnóstwo zalet, które zapewniają zdro
Subtelność z wyrafinowanym charakterem - mgiełka Sorvella Perfume Miss Baccarat
MGIEŁKI ZAPACHOWE TO DOSKONAŁA ALTERNATYWA DLA TRADYCYJNYCH PERFUM, SZCZEGÓLNIE WIOSNĄ I LATEM. SĄ OD NICH LŻEJSZE I MOŻNA JE APLIKOWAĆ NA CIAŁO
Zegarki które zmieniły historię
Zegarki Breitling to nie tylko narzędzia do pomiaru czasu, ale prawdziwe dzieła sztuki, które zmieniły historię zegarmistrzostwa. Te luksusowe czasom