Latem 2011 roku marka Lisner wzbogaciła ofertę past kanapkowych o nową serię PASTELLI w tubach. Produkty dostępne są w trzech wybornie rybnych smakach inspirowanych bogactwem mórz: z tuńczykiem, z łososiem z suszoną cebulką i z kawiorem.
 Nowe PASTELLE zamknięto w poręcznym opakowaniu – tubie, która umożliwia wydobycie optymalnej porcji pasty bezpośrednio na kanapkę. Kremowe pasty doskonale podkreślają smak przekąsek na bazie pieczywa, warzyw czy nabiału nadając im oryginalnego, wytrawnego charakteru.

NOWOŚĆ! PASTELLA Z TUŃCZYKA

Pasta z tuńczyka o klasycznym, łagodnym smaku i delikatnej, gładkiej konsystencji. Doskonale harmonizuje z warzywami i ziołami na białym lub ciemnym pieczywie. Dodatek czosnku wzbogaca smak pasty o dodatkową  oryginalną, aromatyczną nutę.

NOWOŚĆ! PASTELLA Z ŁOSOSIA Z SUSZONĄ CEBULKĄ

Wyborna pasta kanapkowa, która swój charakterystyczny smak zawdzięcza połączeniu wędzonego łososia z dodatkiem suszonej cebulki. Najlepiej kosztować ją ze świeżym i chrupkim pieczywem oraz w towarzystwie wytrawnych przekąsek. Słonawy smak pasty idealnie uzupełniają świeże warzywa, np. ogórek.

NOWOŚĆ! PASTELLA Z KAWIORU
Kremowa pasta na bazie kawioru pozyskiwanego z ikry dorsza. Ten słonawy, delikatnie doprawiony rarytas idealnie komponuje się ze świeżym pieczywem, żółtym serem czy jajkiem na miękko lub twardo.


Podobne artykuły: