Jeżyki, dostępne są na rynku od 9 lat. Marka jest doskonale znana konsumentom, którzy cenią je za niespotykany, charakterystyczny smak. Cechą unikalną ciasteczek jest bogactwo składników, głównie bakalii jakimi Jeżyki są "najeżone".

Wypełnione karmelem, chrupkami ryżowymi oraz, w zależności od smaku, orzechami laskowymi, wiórkami kokosowymi, musem kawowym czy likierem. Każde ciasteczko zatopione jest w mlecznej czekoladzie.
Jeżyki dostępne są w sześciu smakach.

Najpopularniejsze to Jeżyki classic oraz Jeżyki z kokosem.



Jeżyki classic – wypełnione po brzegi orzechami laskowymi, karmelem, rodzynkami i chrupkami ryżowymi oraz oblane mleczną czekoladą.


Jeżyki z kokosem – oprócz orzechów laskowych, chrupek ryżowych i karmelu, ukryto w nich również wiórki kokosowe


Jeżyki café  z orzechami laskowymi, karmelem, kawą i chrupkami ryżowymi w mlecznej czekoladzie wymyślone specjalnie dla wielbicieli kawowego smaku.


Jeżyki wiśniowe z alkoholem to wyszukana wersja Jeżyków, która zyskała akceptację konsumentów.  Ich niepowtarzalny smak zapewnia wzbogacenie produktu w wiśniowo-alkoholowe nadzienie, które subtelnie łączy się z pozostałymi, tradycyjnymi składnikami.


Jeżyki z jabłkiem to pyszne ciasteczka z orzechami laskowymi, karmelem, kawałkami jabłek i chrupkami ryżowymi oblane mleczną czekoladą.


Jeżyki advocat są najnowszym smakiem, wprowadzonym na rynek na początku tego roku. Tradycyjna zawartość ciasteczek wypełnionych kawałkami orzechów laskowych, chrupkami ryżowymi i karmelem wzbogacona została  nutą smacznego likieru advovat.







Najczęściej zadawane pytania



Podobne artykuły:


Wersja do druku