Barek konesera

Autor:

Przy tworzeniu aranżacji domowego baru można popuścić wodze fantazji i wyczarować urzekające wyjątkowym klimatem miejsce. Najważniejszym elementem każdego baru

Czytaj dalej
Udostępnij:

Rozsmakujmy się ...

Autor:

Robert Sowa –szef kuchni hotelu Jan III Sobieski i członek elitarnego Klubu Szefów Kuchni wraz z przyjaciółmi przeprowadził test wódek gorzkich. Cieszą si

Czytaj dalej
Udostępnij:

SMAK ŻYCIA - książka kulinarna Agnieszki Maciąg

Autor:

Ponoć w Brazylii kobiety śmieją się podczas przyrządzania posiłków, by w jedzeniu była radość. O tym, jak gotować, jeść, smakować i czerpać radość z życia jest

Czytaj dalej
Udostępnij:

Letnie party à la Hilton!

Autor:Materiały prasowe

Lato: słońce, bezchmurne niebo oraz soczysta zieleń... Z radością, do ogrodu lub na taras wynosimy stół, zapraszamy rodzinę, przyjaciół i znajomych... i wspóln

Czytaj dalej
Udostępnij:

SZKOŁA MISTRZÓW KAWY MK CAFE PREMIUM

Autor:Materiały Prasowe

Jak zgłębić tajniki sztuki parzenia kawy i podejrzeć techniki pracy baristy – mistrza w tworzeniu idealnych mieszanek kawy? Wystarczy odwiedzić nową stron

Czytaj dalej
Udostępnij:

Restauracja Hotelu Rialto w słynnym przewodniku kulinarnym Guida Gallo!

Autor:Materialy prasowe

W siódmej edycji słynnego przewodnika Guida Gallo prezentującego 100 najlepszych przepisów na risotto oraz 100 najlepszych na świecie restauracji serwujących

Czytaj dalej
Udostępnij:

Chanukowe placuszki marchewkowo-cebulowe

Autor:Weight Watchers®

Czytaj dalej
Udostępnij:

Ciastka przez internet

Autor:Paweł Miłosz

Niemożliwe? A jednak! Ruszyła Trójmiejska cukiernia internetowa.

Czytaj dalej
Udostępnij:

Wiener Schnitzel

Autor:Robert Makłowicz

W Krakowie jada się na śniadanie jajka w szklance. Tak samo przyrządzone można zjeść w Lublanie. W Warszawie jest to potrawa egzotyczna. W Warszawie nie ma równ

Czytaj dalej
Udostępnij:

Niedoceniane dyniowate

Autor:Materiały Prasowe

Kalendarzowy koniec lata to raj dla jaroszy i nie tylko. Na targowiskach pojawiają się różnorodne warzywa. Ale czy potrafimy korzystać z tych dobrodziejstw? Czy

Czytaj dalej
Udostępnij:

Tajemnicze etykiety,czyli co mówią opakowania

Autor:Materiały prasowe

Czy podczas zakupów zdarza Ci się czytać etykiety? Czy wybierając sok, nektar lub napój Clippo przyglądasz się opakowaniu? Jeśli nie, to zmień ten zwyczaj. Właś

Czytaj dalej
Udostępnij:

Alfabet kulinarny...

Autor:

Program prowadzi mistrz sztuki kulinarnej - Kurt Scheller. Szwajcar, który pokochał Polskę i od 13 lat mieszka nad Wisłą, dzieląc się swą ogromną wiedzą i doświ

Czytaj dalej
Udostępnij:

Szukaj



Jak bezpiecznie korzystać z solarium?

Autor:

Powszechnie wiadomo jest, że to od słońca pochodzi cała energia tego świata. To promienie słoneczne sprawiają, że mamy więcej siły do działania. W pory roku, ki

Czytaj dalej
Udostępnij:

Swarovski i Gaultier – kreatywne partnerstwo

Autor:

Precyzja wykonania i dbałość o każdy detal, przyciągający wzrok blask i hipnotyzujące kolory – wszystko to sprawia, że kryształy sygnowane logiem Swarovsk

Czytaj dalej
Udostępnij:

Ogrody wertykalne

Autor:

Pionowe struktury, takie jak altanki, łuki, pergole pomagają stworzyć atmosferę otwartego ogrodu "pokoju" i pozwalają uzyskać więcej prywatności. Mogą

Czytaj dalej
Udostępnij:

Dlaczego warto samodzielnie przygotowywać detale na ślub i wesele?

Autor:

Zorganizowanie idealnego przyjęcia weselnego i uroczystości ślubu wymaga od narzeczonych a często również od rodziców, rodzeństwa czy najbliższych

Czytaj dalej
Udostępnij:

Prawdziwa przyjemność gotowania tylko w najwyższej jakości naczyniach

Autor:

Łączenie różnych aromatów w jedną harmonijną całość to prawdziwa sztuka. Aby skosztować kulinarnych dzieł największych światowych mistrzów

Czytaj dalej
Udostępnij: