Ustaw jako startowÄ… Linkuj do nas!

• Strona główna forum ‹ Kategoria ‹ Zdrowie
  • ZmieÅ„ rozmiar tekstu
  • FAQ
  • Zarejestruj
  • Zaloguj

zatarte oko po nocy!

Odpowiedz
  • Odpowiedz z cytatem

zatarte oko po nocy!

Postprzez zyzola » 2008-03-10, 17:39

wstalam rano, patrze w lustro a tam jedno oko czerwone! podejrzewam, ze w nocy musialam zatrzec o poduszke, mogl mi sie jeszcze wlos kota dostac do oka czy cos. myslicie ze od razu isc do lekarza czy sa jakies specyfiki bez recepty zeby przyspieszyc gojenie? bo zanim sie dostane do okulisty to mi to pewnie i tak samo zejdzie...
zyzola
PoczÄ…tkujÄ…ca
PoczÄ…tkujÄ…ca

• WyÅ›lij e-mail do zyzola

• Odpowiedz z cytatem

Postprzez mirek » 2008-03-11, 17:53

ja bym nie szedl z takim czyms... jak masz w domu krople, to zakrop a jak nie masz, to kup strazolin, sa najlepsze na takie stany a nie bija po kieszeni. mysle, ze sobie z tym podraznieniem poradza ;]
mirek

Reklama

• Odpowiedz z cytatem

Postprzez zyzola » 2008-03-13, 20:02

dzieki, a jak dlugo mam stosowac starazolin?
zyzola
PoczÄ…tkujÄ…ca
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

• Odpowiedz z cytatem

Re: zatarte oko po nocy!

Postprzez pimpek sadelko » 2008-03-13, 22:43

zyzola napisał(a):wstalam rano, patrze w lustro a tam jedno oko czerwone! podejrzewam, ze w nocy musialam zatrzec o poduszke, mogl mi sie jeszcze wlos kota dostac do oka czy cos. myslicie ze od razu isc do lekarza czy sa jakies specyfiki bez recepty zeby przyspieszyc gojenie? bo zanim sie dostane do okulisty to mi to pewnie i tak samo zejdzie...

nie ma co lazic do lekarza, tym bardzije, ze do okulisty z miejsca sie nie dostaniesz. obserwuj sie, moze to jakas rekacja alergiczna na proszek do prania albo rzeczywiscie koci wlos. sa preparaty, mozesz sobie z aptece kupic kropelki polpharmy, starazolin ,zakraplaj 2-3 razy dziennie, powinno sie szybko zagoic i zlagodzic uczucie zatarcia
pimpek sadelko

Reklama

• Odpowiedz z cytatem

Postprzez mika » 2008-03-14, 16:24

chyba do ustpaienia objawów! Tak jak wszystkie leki. Tylko trzymaj sie dawkowania. a jak ni eminie, to okulista sie kłania!
mika

Reklama

• Odpowiedz z cytatem

Postprzez zyzola » 2008-03-14, 23:15

wlewalam sobie dzisiaj ten caly starazolin i tak jakby objawy prawie ustapily... bardzo szybko dzialaja te krople. nie wiem, czy mam jeszcze ze 2-3 dni stosowac czy juz nie? oczy to mi sie moje po nich podobaja nie powiem. az wlalam do drugiego i bossskie uczucie i bialeczka takie bialutkie :D a w tym oczku to tak troche jeszcze jakby male ognisko zylek jest (taki pajaczek) ale juz bladziutki..
zyzola
PoczÄ…tkujÄ…ca
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

• Odpowiedz z cytatem

Postprzez pimpek sadelko » 2008-03-18, 13:15

mozesz spokojnie je postosowac przez kilka dni. jak skonczysz kuracje to obserwus sie dokradnie, bo moze wrocic to uczulenie czy co to jest , bedziessz wtedy weidziala od czego to masz
pimpek sadelko

Reklama

• Odpowiedz z cytatem

Postprzez zyzola » 2008-03-18, 18:18

no juz po tych 4 dniach wlewania mam oczy jak nowo narodzone! oczko juz wcale a wcale nie jest czerwone i oba sa jeszcze ladniejsze niz mialam hehe spoko, to ja teraz i tak bede ich czasem uzywac. dziekuje potwornie za rady ;***
zyzola
PoczÄ…tkujÄ…ca
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

• Odpowiedz z cytatem

Postprzez meseczina » 2008-03-19, 12:40

a ja mam ciagle z oczami takie problemy i nic mi do tej pory nie pomagalo. skorzystam z waszych porad, moze i mi pomoze, ale prawde mowiac trace nadzieje, juz mysle sobie, ze moze taki moj urok, ze moje oczy sa takie bylejakie:(
meseczina

Reklama

• Odpowiedz z cytatem

Re: zatarte oko po nocy!

Postprzez mayer » 2010-07-14, 18:33

To też są objawy zapalenia spojówek...jak nic nie pomaga do do okulisty...;)
mayer

Reklama

Odpowiedz

Powrót do Zdrowie

• Strona główna forum
  • Ekipa • UsuÅ„ ciasteczka • Strefa czasowa: UTC + 1
Advertisements by Advertisement Management