Skrzydełka w glazurze z czerwonej porzeczki
Niezbędne składniki:
skrzydełka drobiowe, 20 szt.
galaretka z czerwonej porzeczki, 200g
chrzan, 50g
oliwa, 100ml
Przyprawy KAMIS:
Przyprawa do potraw z grilla Skrzydełka ogniste
Estragon, 2 łyżki
Sposób przyrządzenia:
Skrzydełka posypać przyprawą do potraw z grilla Skrzydełka ogniste posmarować oliwą, odstawić na kilka godzin. Galaretkę zagotować z chrzanem i estragonem. Skrzydełka piec na grillu, pod koniec posmarować glazurą z porzeczki.
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Ryba faszerowana w galarecie kcalIle kcal ma Galaretka truskawkowa
Ile kalorii ma galaretka wieprzowa z warzywami
Wersja do druku
Szukaj
Make-up no make-up trendem wiosny Pielęgnacja i makijaż w duecie
Wiosna to czas, gdy na scenę wkraczają nowe makijażowe trendy. W tym roku jednym z kluczowych stylów makijażu jest make-up no make-up. Kosmetolodzy p
Suche szampony do włosów Jantar
Kosmetyków do pielęgnacji włosów od marki Jantar®, inspirowanych bogactwem natury, nie trzeba nikomu przedstawiać. To właśnie one są opr
Jak stworzyć kuchnię dopasowaną do Twoich potrzeb?
Marzenie o idealnej kuchni, dopasowanej do naszych potrzeb i stylu życia, może stać się rzeczywistością dzięki odpowiedniemu projektowaniu i planowaniu.
Ponowne Odkrywanie Młodości: Lifting Twarzy dla Pewnej Siebie, Promiennej Ciebie
W dzisiejszym szybko zmieniającym się świecie wygląd ma niebagatelne znaczenie. W związku z tym, wiele osób poszukuje sposobów na zachowanie
Najbardziej wpływowe kobiety polskiego sportu
Z roku na rok znacząco wzrasta pozycja kobiet w polskim sporcie. Przedstawicielki płci pięknej doskonale radzą sobie w różnych dyscyplinach, czego d