PstrÄ…g nadziewany chrzanem
PstrÄ…g filet, 600g
Jaja, 4 szt.
Chrzan, 100g
Olej
Przyprawy KAMIS:
Pieprz cytrynowy
Natka pietruszki, 1 łyżeczka
Szczypiorek, 1 łyżeczka
Pieprz czarny mielony
Sól Morska w młynku
Jaja ugotować na twardo, zetrzeć na tarce, dodać chrzan, natkę pietruszki, szczypiorek, doprawić solą i pieprzem. Filety z pstrąga natrzeć pieprzem cytrynowym. Połowę filetów ułożyć na blaszce, przykryć warstwą masy jajecznej z chrzanem, następnie przykryć pozostałymi filetami. Posmarować olejem i piec ok. 10 -12 min w temp. 170 stopni
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Wersja do druku
Szukaj
Jakie gadżety reklamowe na targi?
Targi handlowe stanowią istotną platformę dla firm, aby promować swoje produkty i usługi, nawiązywać kontakty biznesowe oraz budować swoją markę. Jedn
Glinka kosmetyczna - dlaczego warto wykorzystywać ten składnik?
Glinki kosmetyczne, stosowane już w starożytnoÅ›ci, zapewniaÅ‚y piÄ™knÄ… skórÄ™ i gÅ‚adkie ciaÅ‚o zarówno kobietom, jak i mężczyznom. W skÅ‚adzie znajdujÄ
Produkty Danio – rozkoszna kremowość w kubeczku, saszetce lub butelce
Coraz wiÄ™cej osób zwraca uwagÄ™ nie tylko na smak, ale również na jakość i wartość odżywczÄ… produktów spożywczych. Producenci żyw
Medycyna estetyczna - poznaj kilka przykładowych zabiegów
Dla niektórych osób wyglÄ…d zewnÄ™trzny odgrywa znaczÄ…cÄ… rolÄ™ w życiu spoÅ‚ecznym oraz zawodowym. Dążenie do ideaÅ‚u piÄ™kna skÅ‚ania wiele
Kolekcja Ipanema Sempre Nova już dostępna w Polsce
Kolumbijska artystka i bizneswoman, Shakira, została nową ambasadorką brazylijskiej marki obuwia Ipanema i twarzą wyjątkowej kampanii kolekcji Ipanema Semp