Sałatka Meksykańska z awokado i roszponką
Sałatka Meksykańska z awokado i roszponką:
Czas przygotowania: 15 minut
Składniki dla czterech osób:
1 awokado, 1 limonka, 2 opakowania Sałatki Meksykańskiej Rio Mare, 200 g pomidorów koktajlowych, 50 g roszponki
Przygotowanie:
1. Umyć i pokroić w kostkę pomidory
2.Skórkę limonki zetrzeć na tarce a z limonki wycisnąć sok
2. Obrać awokado, wyjąć pestkę, miąższ pokroić w plastry i skropić sokiem z limonki
3. 2 opakowania Insalatissime Meksykańska wymieszać z pomidorami i awokado
4. Całość ozdobić roszponką i posypać startą na tarce skórką limonki
Buon Appetito!
fot. Rio Mare
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
Wersja do druku
Szukaj
Sernik cynamonowy z miodem
Wielkanoc to radosne święta, których wyjątkowy charakter podkreślają też przygotowywane z tej okazji dania i wypieki. Jednym z ciast, które
Prezent urodzinowy dla partnerki – jaki można zamówić w internetowej drogerii?
Poszukiwania idealnego prezentu urodzinowego dla wybranki serca wcale nie muszą trwać wiele tygodni. Co więcej, wszystko załatwisz nawet podczas jednego pos
3 fotele masujące, które odmienią wnętrze Twojego domu!
Jeśli szukasz oryginalnego elementu, który dopełni wystrój twojego salonu, a zarazem będzie funkcjonalny, nie ma lepszego wyboru niż nowoczesny fotel masu
Strona Perfekcyjna: Jak budowa strony www Wpływa na Pozycjonowanie w Sieci
W dzisiejszych czasach, obecność w internecie jest nie tylko przywilejem, ale przede wszystkim koniecznością dla każdego przedsiębiorstwa. Strona internet
Profesjonalny cocktail bar na wesele - jak wybrać najlepszych barmanów?
Cocktail bar to dziś jedna z najczęściej wybieranych przez nowożeńców atrakcji weselnych. Decydują się na niego pary, które pragną zapewni