Przepisów na sukces w odchudzaniu nie brakuje, ale który wybrać? Poznaj wady i zalety popularnych diet (m.in. diety Dukana, diety kopenhaskiej, diety 1000 kalorii) i dowiedz się, które mechanizmy naprawdę działają, a które są mitem.
Tylko dzięki metodzie łączącej najlepsze ich elementy możesz wybrać drogę właściwą dla Ciebie i pozbyć się zbędnych kilogramów na dobre. Oto cała prawda o odchudzaniu, okraszona mnóstwem niskokalorycznych przepisów na pyszne potrawy!

Mogę schudnąć to praktyczny i napisany przystępnym językiem poradnik, który pomoże Ci:
-uporządkować podstawową wiedzę z zakresu dietetyki,
-zdobyć najważniejsze informacje na temat świadomego, skutecznego i bezpiecznego odchudzania,
-samodzielnie ocenić efektywność kolejnej „diety cud” oraz ocenić jej wpływ na Twój organizm,
-przygotować smaczne i dietetyczne dania, takie jak omlet czekoladowy z migdałami i pomarańczą, pierś kurczaka faszerowana szpinakiem i ricottą czy też placuszki dyniowe.



Agnieszka Płaneta -  mgr inż. technologii żywności, zawodniczka bikini fitness, pasjonatka dobrej kuchni i zdrowego stylu życia. Specjalistka w tworzeniu dietetycznych i smacznych potraw.

Tobiasz Wilk - mgr inż. fizjologii żywienia człowieka i wielokrotnie nagradzany zawodnik kulturystyki (Uniwersytecki Mistrz Polski 2009 i Vice-Mistrz Polski 2010 w kategorii do 80kg). Pasjonat dietetyki sportowej, promotor zdrowego odżywiania i aktywnego trybu życia.
Jest ekspertem w zakresie kształtowania sylwetki oraz uznanym trenerem personalnym.
Z jego pomocy korzysta wielu utytułowanych sportowców różnych dyscyplin (m.in. zawodowy boks, judo, MMA, K1, biegi, kolarstwo, taniec towarzyski) oraz osoby pragnące doskonalić swoje ciało (m.in. znani artyści i ludzie biznesu).

Najczęściej zadawane pytania



Podobne artykuły:


Wersja do druku