Sałatka „TRIO” z łososiem parowanym i sosem koperkowym
Spis treści
Autor
(Przepis na 4 osoby)Składniki:- 1 paczka mrożonki TRIO Felco- 450 g łososia- 300 ml śmietanki 36%- 1 pęczek koperku- cytryna- sól, biały pieprz do smakuSposób przygotowania: Sałatkę TRIO oraz skropionego cytryną i posypanego przyprawą do ryb łososia należy ugotować na parze. Następnie w garnku zredukować śmietanę do połowy objętości i dodać rozdrobniony koperek. Tak przygotowany sos koperkowy doprawić do smaku solą i białym pieprzem.
Wersja do druku
Najczęściej zadawane pytania
Podobne artykuły:
truskawki mrożone kcalWersja do druku
Szukaj
Make-up no make-up trendem wiosny Pielęgnacja i makijaż w duecie
Wiosna to czas, gdy na scenę wkraczają nowe makijażowe trendy. W tym roku jednym z kluczowych stylów makijażu jest make-up no make-up. Kosmetolodzy p
Suche szampony do włosów Jantar
Kosmetyków do pielęgnacji włosów od marki Jantar®, inspirowanych bogactwem natury, nie trzeba nikomu przedstawiać. To właśnie one są opr
Jak stworzyć kuchnię dopasowaną do Twoich potrzeb?
Marzenie o idealnej kuchni, dopasowanej do naszych potrzeb i stylu życia, może stać się rzeczywistością dzięki odpowiedniemu projektowaniu i planowaniu.
Ponowne Odkrywanie Młodości: Lifting Twarzy dla Pewnej Siebie, Promiennej Ciebie
W dzisiejszym szybko zmieniającym się świecie wygląd ma niebagatelne znaczenie. W związku z tym, wiele osób poszukuje sposobów na zachowanie
Najbardziej wpływowe kobiety polskiego sportu
Z roku na rok znacząco wzrasta pozycja kobiet w polskim sporcie. Przedstawicielki płci pięknej doskonale radzą sobie w różnych dyscyplinach, czego d